Belediye Sitesi
  • Haber Başlık : MEHMETLİ BELEDİYESİNDEN ASFALT ATAĞI
  • Haber Konu : MEHMETLİ BELEDİYESİNDEN ASFALT ATAĞI
  • Haber Tarih : 11.04.2021
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
MEHMETLİ BELEDİYESİNDEN ASFALT ATAĞI
Mehmetli Belediyesi, modern ve yenilikçi anlayışla sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarına belde genelinde devam ediyor.
Vatandaşların belde için ulaşımlarını güvenli ve rahat hale getirmek için çaba harcayan Mehmetli Belediyesi Beldenin farklı noktalarında kalıcı çalışmaların altına imza atmaya devam ediyor.
Mehmetli Belediyesi ekipleri büyük çoğunluğu yıpranmış beton ve stabilize olan yolları beton asfaltla buluşturdu.
Mehmetli Belediyesine bağlı ekipler, bu kapsamda Yeni Mahalle Vali İsmail Fırat Bulvarı, Mustafacılar mevkii ve Halıtlı Mevki küme evlerini kapsayan sorumluluk sahası içerisinde bulunan grup yolunda sıcak asfalt çalışması yaptı.
Serilen sıfır asfaltla birlikte söz konusu cadde ve sokaklar daha kullanışlı ve modern bir görüntüye kavuşurken, gerek araç sürücüleri gerekse de yöre sakinleri Belediye Başkanı Fatih Seyitoğlu ve ekibine teşekkür ettiler.
Mehmetli Belediye Başkanı Fatih Seyitoğlu yaptığı açıklamada, belirlenen bir program dâhilinde ivedilikle yapılması gereken yerlerde asfaltlama çalışması yapıldığını bildirerek: Modern bir Mehmetli yaratmak için ekiplerimiz sürekli sahada. Kendi olanaklarımızla ve belirlediğimiz program doğrultusunda asfalt sermeye devam ediyoruz. Çalışmalar tüm mahallelerde sürecek. Mütevazı bütçemize rağmen halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmeye devam ediyoruz. dedi.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf
Hızlı Menü